Skip links

Gör något kul tillsammans

Boka aktivitet

Boka


Det är livets roliga stunder man minns allra bäst. Därför gäller det att ha så kul som möjligt så ofta man kan. Ett dansinslag i vardagen kan bli ett minne för livet!

Danslektion:

Är ni ett kompisgäng, några par som vill göra en rolig aktivitet, en förening eller idrottslag, några kollegor, pensionärerna från kvarteret eller glatt gäng med barn? Boka en danslektion och ha kul tillsammans. Lektionen skräddarsys efter era önskemål på dansstil, låtar och eventuellt tema. Ni kan till och med få en egen mix av de låtar ni vill dansa till.

Företagsevent/Konferens/ Kick-off

Efter några timmar sittandes i stolen på konferensen så är det ett perfekt uppiggande avbrott med en rolig danslektion. Dansen är perfekt för sammanhållningen och teambuilding.

Möhippa/Svensexa:

Ett perfekt inslag på denna oförglömliga dag!

Har ni tema på dagen? Favoritmusik eller önskemål om dansstil? Inga problem, lektionen anpassas efter era önskemål.

Brudvals:

Varför göra en vanlig brudvals när man kan göra något galet och bjuda på show? Kanske börjar vi med en långsam inledning för att luras… sen kan det bli både filmtema, hiphop eller show!

 

Barnkalas eller fest:

Har du ett gäng barn hemma på kalas med massor av energi? Låt dem dansa loss i vardagsrummet till födelsedagsbarnets favoritlåtar!

Dra igång festen, få upp alla gäster och höj stämningen med en inledande dans tillsammans!

 

Workshop:

Driver du en dansskola eller gym? Boka en inspirationsklass för dansare, medlemmar eller era egna instruktörer!

Boka & skicka intresseanmälan