Skip links

Åsa Ingelög

Dansare & personlig tränare

Om Åsa Ingelög

Åsa är en glad filur full av energi som försöker leva livet med ett leende på läpparna och full fokus framåt. 

Åsa har arbetat med dans, träning och friskvård i snart 20 år och tänker fortsätta så länge kroppen tillåter och kreativiteten flödar. Hon är en uppskattad inspiratör på konvent, dansklasser och gästinstruerar runt om i Sverige.

I dans-bagaget har hon flertalet SM-guld, ett VM-silver och ett NM-brons, hon var Sveriges representant i danstävlingen Planet Dance samt bronsmedaljör på den Europeiska instruktörstävlingen Rookie of Europe. Åsa var tidigare Nike Master trianer och sponsrad av Nike.

Åsa har utbildning inom dans via balettakademin, Swedish Dance League samt flertalet fristående kurser och utbildningar. Hon är licensierad Personlig tränare och utbildad vid The Academy.

”Jag lever och andas dans och vill gärna dela med mig av min passion och dansglädje.”

”För mig är ingen för ung eller för gammal för att dansa, ALLA kan vara med! Vem gillar inte svängig musik, sköna rytmer och lite härliga moves! Min yngsta deltagare var en glad 1-åring och den äldsta jag undervisat var en lika glad och lycklig 85-åring!

Som sagt ALLA kan dansa. Jag jobbar dagligen med att koreografera, hitta rätt pedagogik, anpassa och utforma koreografier för alla åldrar. Ingen klass är den andra lik och att vara lyhörd och kunna bemöta den gruppen man undervisar är grunden för en härlig sprudlande dansklass. Fokus ligger självklart på glädjen i dansen och att alla känner sig inkluderade och duktiga!

Jag undervisar nybörjare till avancerade tävlingsdansare, från 2 åringar upp till pensionärer och jag är lika svettig och glad efter varje klass! Det är en fröjd att gå till jobbet varje dag och mitt mål är att du ska lämna dansklassen lika svettig och glad som jag”