Skip links

Åsa Ingelög

Dansare & personlig tränare

Om Åsa Ingelög

Åsa är en glad, energifull person som brinner för att inspirera, peppa och motivera till att leva livet fullt ut. Med glädjen i fokus förmedlar hon sund träning, fartfyllda dansklasser och roliga workshops. 

Åsa har arbetat med dans, träning och friskvård i snart 20 år och tänker fortsätta så länge kroppen tillåter och kreativiteten flödar. Hon är en uppskattad inspiratör på konvent, dansklasser och gästinstruerar runt om i Sverige.

I dans-bagaget har hon flertalet SM-guld, ett VM-silver och ett NM-brons. Hon var Sveriges representant i danstävlingen Planet Dance samt bronsmedaljör på den Europeiska instruktörstävlingen Rookie of Europe. Åsa var tidigare Nike Mastertrianer och sponsrad av Nike.

Åsa har utbildning inom dans via Balettakademin, Swedish Dance League samt flertalet fristående kurser och utbildningar. Hon är licensierad Personlig tränare och utbildad vid The Academy. Hon jobbar dagligen med pedagogiskt innehåll för dansklasser, undervisning, utbildning och personlig coachning inom dans och träning. 

”Jag lever och andas träning och dans och vill gärna dela med mig av min passion och dansglädje.”

”För mig är ingen för ung eller för gammal för att dansa, ALLA kan vara med! Vem gillar inte svängig musik, sköna rytmer och lite härliga moves! Min yngsta deltagare var en glad 1-åring och den äldsta jag undervisat var en lika glad och lycklig 85-åring!

ALLA kan dansa! Jag jobbar dagligen med att koreografera, hitta rätt pedagogik, anpassa och utforma koreografier för alla åldrar och nivåer. Ingen klass är den andra lik och att vara lyhörd och kunna bemöta den gruppen man undervisar är grunden för en härlig sprudlande klass. Fokus ligger självklart på träningsglädjen och att alla känner sig inkluderade och delaktiga!

Jag undervisar allt från nybörjare till avancerade tävlingsdansare, från 2 åringar upp till pensionärer och jag är lika svettig och glad efter varje klass! Det är en fröjd att gå till jobbet varje dag och mitt mål är att du ska lämna dansklassen lika svettig och glad som jag”