Skip links

Åsa Ingelög

Dansare & personlig tränare

Om Åsa Ingelög

Åsa är en glad, energifull person som brinner för att inspirera, peppa och motivera till att leva livet fullt ut. Med glädjen i fokus förmedlar hon sund träning, fartfyllda dansklasser och roliga workshops. 

Åsa har arbetat med dans, träning och friskvård i snart 20 år och tänker fortsätta så länge kroppen tillåter och kreativiteten flödar. Hon är en uppskattad personlig tränare, inspiratör på konvent, dansklasser och gästinstruerar runt om i Sverige.

I dans-bagaget har hon flertalet SM-guld, ett VM-silver och ett NM-brons. Hon var Sveriges representant i danstävlingen Planet Dance samt bronsmedaljör på den Europeiska instruktörstävlingen Rookie of Europe. Åsa var tidigare Nike Mastertrainer och sponsrad av Nike.

Åsa har utbildning inom dans via Balettakademin, Swedish Dance League samt flertalet fristående kurser och utbildningar. Hon är licensierad Personlig tränare och utbildad vid The Academy. Hon jobbar dagligen med pedagogiskt innehåll för dansklasser, undervisning, utbildning och personlig coachning inom dans och träning. 

”Jag lever och andas träning och dans och vill gärna dela med mig av min passion för träning och sprida glädje.”

”För mig är ingen för ung eller för gammal för att dansa, ALLA kan vara med! Min yngsta deltagare var en glad 1-åring och den äldsta jag undervisat var en lika glad och lycklig 85-åring!

Jag jobbar dagligen med att koreografera, hitta rätt pedagogik, anpassa och utforma koreografier för alla åldrar och nivåer. Ingen klass är den andra lik och att vara lyhörd och kunna bemöta den gruppen man undervisar är grunden för en härlig sprudlande klass. Fokus ligger självklart på träningsglädjen och att alla känner sig inkluderade och delaktiga!

Som personlig tränare är min uppgift att stärka, peppa och inspirera. Träningen ska vara lustfylld och något att längta till. Vi siktar mot målen och tar oss dit tillsammans. Jag älskar att jobba med människor och att få vara del av personers utveckling och se självkänsla, glädje och trygghet växa i takt med att kroppen stärks är jag tacksam för varje dag. Jag har helt enkelt valt helt rätt yrke för mig, ja det bästa! 

Det är en fröjd att gå till jobbet varje dag och mitt mål är att du ska lämna träningen lika svettig och glad som jag.