Skip links

Dansklasser

Beskrivning av de olika stilarna

Varför inte förgylla vardagen med roliga dansklasser! Jag undervisar i disco, hiphop/streetdance, feminine vibe,  afrodance, disco slow, barndans, tävlingsgrupper och showdans!

Vill du boka en dansklass, ett personligt danspass, workshop, en koreografi, ett shownummer, en möhippa, svensexa, kick-off eller temadag? Självklart hjälper jag dig! Alla stilar kan skräddarsys efter nivå, önskemål om låt, tema eller favoritmusik.

Olika stilar

Beskrivning av vad de olika stilarna innebär

Disco
Ah man kan tro att det är 70-talets John Travolta style men icke… här är det högt tempo, armar och benkombinationer till den senaste clubmusiken. Svettigt, lite galet men väldigt kul! Jag undervisar nivåerna nybörjare-avancerad. (Psst! Självklart kan jag köra en 70-tals discokoreografi också för den som önskar det! )

Hiphop/Streetdance
En skön dansklass med gung, flow och coola moves. Musiken vi dansar till är hiphopmusik, rnb musik mm och finns för nivåerna nybörjare-avancerad.
Här kan du även välja om du vill ha en tung lite tuffare, råare koreografi eller om den ska vara mer feminin.

Showdans
Här blandar vi olika stilar av streetdance, jazz, show mm, allt för att det ska bli show. Kanske har du en favoritlåt du vill dansa till från en musikal? Eller en gammal goding som aldrig går ur tiden? Eller en ny låt från topplistorna? Här finns inga rätt eller fel, det enda vi vet är att det kommer bli ett riktigt snyggt shownummer. Undervisar nybörjare -avancerad.

Linedance
Vill du dansa loss till härligt medryckande countrymusik! Ja vem vill inte det! Det här är en klass där både benmusklerna och skrattmusklerna får sig en omgång. Superkul klass som kan göras lite extra rolig med sammarbetsmoment och tankeverksamhet.

Barndans
En härligt, glad och fartfylld dansklass med massor av bus och skratt! Vi dansar till flera olika låtar och barnen följer läraren lätt i takt och musik. Koreografierna är medryckande och utformade att passa rätt med ålder och pedagogik. Här blir det fullt fart, glada miner, roliga kombinationer och knappt en lugn stund!

Disco Slow
En lugn dans med mycket power och inlevelse. Den kan liknas vid modernt men följer discodansens grunder och vi dansar till artister som Ed Sheeran, Sia mfl. En härlig klass med mycket inlevelse och fri tolkning.

Afrodance

Till dessa rytmer är det omöjligt att stå still (hur stel man än må vara) Stegen är lätta, stora och följsamma och glädjen är stor. Musiken är medryckande och alla kan dansa denna klass. Leendet kommer automatiskt och svetten likaså.

Tävlingsdans
Är du tävlingsdansare och vill boka privatlektion i din specifika tävlingsgren? Hör av dig så bokar vi en tid för coachning och koreografi!