Torsdagkväll=jobb

Onsdagar och torsdagar är det PP häng! ”Pappa-Paxton häng”. Mamma lämnar bebisbubblan och 14.11 rullar tåget mot Uppsala och dansklasser hela kvällen. SJ-pendlar-kort-reskassa-registreringsautomaten ville inte godkänna mitt nyladdade kort ? Suck. Fick lösa vanlig biljett och rusa till tåget! Alla springturer är bra springturer… eller hur? ?

Uppsala levererar vårväder! Solen skiner och jag möter folk i nya vita sneakers och stekiga solbrillor, jag lyssnar på musik och tänker igenom kvällens koreografier! Disco, tävlingsgrupper, hiphop och Rnb-klass väntar! Mellan klockan 16-21.30 ska jag dansa, coacha och lära ut nya moves! Underbart!

För att överleva kvällen behöver jag tydligen följande…. (enligt innehållet i min väska) ?Skor, extrakläder, ett par matlådor, en redan tuggad på??? morot…. någon slags proteinshake, hörlurar, laddare, lite viktiga papper, lite saft, en bok, korthållare a la Lilla My och så ett gäng lösögonfransar… helt normalt för en danslärare visst? Haha!

Lösögonfransarna är till min tävlingsgrupp i disco som blivit sponsrade med nya fransar från www.mejjan.se. Behöver ni ”bling-blinga” till ert liv så är det där ni hittar grejerna ?

På plats på Edge (i lugnet före stormen) finslipar jag koreografin till RnB klassen. Vi dansar till Chris Browns gamla låt Run It! Sååå bra…..sååå gammal, men såååå bra!

Älskar att korthållaren med Lilla My ser så fundersam ut, är det bara för jag ska tänka en extra gång innan jag spenderar pengar kanske?? Ah nu är klockan midnatt, en lyckad danskväll på jobbet är över, jag kom hem glad, trött och svettig till en sovande bebis och en halvsovande man! ❤ Mat i magen och godnatt!

Psst! Man kan ju undra vad det är för konstiga personer, packade som sillar, i bakgrunden på bilden med mitt väskinnehåll…. Det är en fototapet med ett publikhav som motiv. Inte mina stackars elever som blivit nerstoppade någonstans ?

IMG_9982
Ett soligt Uppsala
IMG_9984
Dagens väskinnehåll, allt man behöver för en kväll i danssalen plus lite till ;)
IMG_9985
Lösögonfransar från www.mejjan.se till mina tävlingsdansare i disco!
IMG_9986
Bra med skeptisk plånbok…. Ska du verkligen köpa det där Åsa??
IMG_9997
Färdigrepad och redo för kvällens dansklasser :)

IMG_9998

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *