Promenadernas helg

Jag misstänker att hela Sveriges befolkning någon gång denna helg stuckit ut näsan utanför dörren, tagit en promenad, en springtur, en fika eller suttit uppkrupen mot en vägg i lä för att njuta av solen och värmen! Vilken helg! Rekord slogs i temperatur och garanterat i kaffeförsäljning också ☀️?

Jag har i alla fall promenerat som om det var min sista möjlighet till promenad, för herre Gud vad jag har varit ute och spatserat! Min helg startade redan i fredags eftersom jag är mammaledig på fredagarna. Bebismys deluxe hela morgonen och klockan 11 var det dags för promenad med Åsa och Lisa från föräldragruppen! Som en barnvagnsmaffia drog vi fram runt Årstaviken, plöjde allt i vår väg ? och det blev skvaller, sol och kaffe på brygga!

IMG_0020
Brygghäng vid Liljeholmskajen

Lördag morgon vaknade både jag och Robin upp i soffan…. vi däckade tydligen där båda två efter den hemlagade pizzan, men är man småbarnsföräldrar så är soffan en godkänd sovplats. Visst? ? Paxton hade alltså tagit över hela sovrummet och sov som en stock hela natten, eller ja eftersom han INTE tar hänsyn till att det är helg så vaknade han som vanligt kl 05.21, vår lilla Skalman.

Lördag, våffeldagen bjöd på (förutom våffellunch?) 2 långpromenader i solen med det tillhörande kaffeinköpet på den ena, jag fixade fransarna i gallerian utanför dörren ( no more fröken två flugben till ögonfransar) Somnade såklart, drog någon snarkning, vaknade av att en pappa skrek STANNA SIGRID!!! ( hon var förmodligen på väg mot rulltrappan) ? Middag på olearys där vi hamnade mitt i en Sverige fotbollsmatch och sen spelade vi spel hos polare!

IMG_0058
Norr Mälarstrand
IMG_0059
Kaffepaus i solen
IMG_0069
Vi tog en sväng i Gamla stan på väg hemåt
IMG_0087
Älskar att man får popcorn innan maten på O’Learys ?
IMG_0066
Aaaaaaah
IMG_0088
Mitt i kvalmatchen Sverige-Bulgarien! Men Paxton stal showen ?
IMG_0067
Underbar dag för promenad i hufvudstaden ?

Eftersom Robin fixat med båten hela söndagen har jag och P hängt. Vi har busat, övat på att sitta och tagit en förmiddagslur ?Det var så gött! Sen ropade solen på oss och Årstaviken runt med fredagspodden i lurarna. Fredagspodden blir det varje veckan numera! Rekommenderas verkligen! ??? Spana på folk i parken och shoppa lite hann vi också med!

IMG_0005
Mammas röda hår är jäääääätteroligt

IMG_0011

Solen ger så mycket energi men man blir fasiken trött av frisk luft också! Eller är det bara jag kanske?? ? Det blev i alla fall till att ringa och beställa mat ? men jag ringde från hemligt nummer så fick jag inte beställa!!? Haha det har jag aldrig varit med om, men eftersom folk roar sig med att beställa och inte komma och hämta ut, plus säkerligen en och annan busringning så fick jag lägga på och ringa upp från Robins telefon…. ”ja hej igen…. jag ringde nyss… haha”

Nu har jag jobbat lite och fixat med musik. Nya låtar till tävlingsgrupperna i disco är fixade och imorgon får jag fixa med hiphopen. Blev ingen dans i helgen men är laddad för en ny vecka med klasser.

Går och lägger mig full med D-vitamin, några 10 tusentals steg i benen, kanske en eller två fräknar på näsan och så skavsår såklart!

Grym ledig helg! Nu är det vår ☀️??

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *