Vilken morgon!!

Man vet att man vaknat alldeles för tidigt (läs Paxton vaknat alldeles för tidigt….?) när man hunnit städa hela lägenheten, tvätta 2 maskiner, tagit en promenad, bokat in privatlektion, ätit både en och två frukostar plus hunnit med lite mail innan klockan ens slagit lunch ?

När P vaknar tidigt klunkar jag i mig en balja kaffe för att vakna och när han sedan 1,5 timme senare väljer att ta en liten förmiddags-morgon-tupplur är jag för pigg och vaken för att sova med honom…. och då blir det så här ?

Blev ju tvungen till en vårstädning för när solen kommer fram så kommer dammet fram ? Borde nog tvätta fönstren också…. men jag skyller på att de snart ska börja bygga om våra balkonger i hela huset så då blir det ju skitigt igen ??

Förra veckan på min PW mötte jag en dam vid hornstull som stoppade mig och vi hade följande konversation:

Tant: Ursäkta ….

Jag: Ja? ( jag tar bort lurarna från öronen)

Tant: Ja ursäkta, men du går åt fel håll! (Tanten tittar oroligt på mig…)

Jag: Förlåt? (Tittar frågande på tanten)

Tant: Jo jag sa du går åt fel håll! ( tanten pekar i min färdriktning)

Jag: Aj då… jaha…? Det var inte bra…

Tant: Nä verkligen inte, du är på väg åt fel håll!! (tant låter lite mer upprörd nu)

Jag: Ja men oj då… Det låter inte alls bra ju….. vad.. hur… men…men vilket håll tycker du jag ska gå åt istället menar du?

Tant: *ler* och går vidare

Jag: Tittar fundersamt efter tant och ler för mig själv…. :) Sen fortsätter jag min promenad som jag faktiskt överlevde, inget konstigt hände (förutom incidenten med tanten då…) och ingen kom till skada så åt såååå fel håll kan jag ju inte ha gått tycker jag :)

Idag, gick jag åt helt andra hållet, motsatt väderstreck och mot nya områden, då möter jag henne igen!! Och nu är jag tydligen på väg åt fel håll igen!! Hon stoppar mig och säger samma sak och jag frågar vilket håll hon tycker jag ska gå åt istället…. hon ler och går vidare! Och jag med! Haha!

Var ska jag? Var ska hon? Vilket är rätt håll? Och är jag ens på väg någonstans? Måste man vara på väg någonstans? ? Är det tanten eller jag som är vilse? Vet hon något som inte jag vet, ska jag ändra riktning i min promenad eller menar hon i livet? Är hon en spådam eller bara lite lost…. hm…. Förvirringen är total!

Hur som helst blev det en riktigt nice promenad åt ”fel håll” ?, jag och P gick förbi Aspuddsparken och hälsade på djuren, myste lite vid vattnet i solen, lyssnade på fågelkvitter och njöt av vårvädret ??

Resterande tisdag består av lite jobbplanering, ska koreografera till mina dansklasser, gymma, fixa med musik och käka tacosallad, mums! Behöver nog avsluta lite ”projekt” här hemma också, är expert på att börja med något sen börjar jag med något annat kul och sen hinner jag ytterligare starta igång nåt innan jag går tillbaka till det första eller andra jag höll på med haha! Ordnat kaos ??❤

IMG_0119
Aspuddsparken
IMG_0120
Getterna trycker vid husväggen precis som vi människor i första vårsolen ☀️
IMG_0096
Tisdagsmys med bästa Paxton! ❤
IMG_0121
Tjäna!
IMG_0125
Lovely walk vid Örnsbergs båthamn

IMG_0126

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *