Dans är bra för själen!

Jag mår så bra av att dansa! Jag mår så bra av att träna! Jag mår såååå bra! ?

I mitt huvud snurrar just nu en jäkla massa, tankarna som går runt runt runt…. stora och små planer, beslut, koreografier, funderingar och drömmar. Ibland somnar jag som en stock på kvällen och ibland ligger jag och tänker och grubblar. MEN! De dagar jag har fått dansa och träna är det som att alla tankar är bortblåsta, kan ju i och för sig vara för att jag är helt slut ? Men jag känner sånt välbehag och lugn i kroppen så oavsett vad som sker med allt så kommer det bli bra! Hjärnan töms för en stund på alla måsten och tankar och själen får sig ett lyckorus!

Båda mina jobbkvällar denna vecka har varit toppen! ( det är de för det mesta faktiskt ❤) Men den här veckan fick jag lite extra boost från mina elever! Fan de är så jädra grymma allihopa! Duktiga på att dansa, goa och glada, snälla och fina med varandra och stämningen är härlig på hela dansskolan! ??

Det är ju enligt studier ( vet inte vad för studie eller vem som gjort den) bevisat att man blir lycklig av att dansa! Massa saker händer i kroppen och knoppen! Det frigörs grejer hit och dit och nivåer av olika slag höjs och sänks! Haha, vad vet jag, men gött mår man ?????

Jag kan också bevisa ?( enligt studier på mig själv haha) att det stämmer! Har därför bestämt mig för att dansa lite varje dag! ( även mina lediga dagar) Och det tycker jag alla borde göra. Helst hemma. Till din favoritlåt. När ingen ser. Kör bara kör! Dansa fult. Dansa snyggt. Dansa loss.

Jag kommer denna helg rocka loss till den här remixen! ”Shape of you, Major Lazer Remix (feat. Nyla och Kranium)

Wow för igår ikväll! Wow för att det är fredag! Och wow för att dans är bra för själen! ❤

IMG_0162
Tummen upp för alla mina grymma elever som ger mig energi och kärlek varje dag på jobbet! ❤
IMG_0179
Redo för 6 timmar dans! ✌?
IMG_0188
Wow vilken kväll på jobbet! ???
IMG_0192
I helgen tänker jag rocka loss till den här remixen ????

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *