Vad hände?

På ungefär 5 sekunder så försvann 19 dagar… vad f-n hände? ? Tiden går ju fort när man har roligt så jag antar att jag hade riktigt jäkla sköj ? Livet drog fram och jag hann inte riktigt med helt enkelt! Med en liten Paxton på armen så flyger timmarna förbi och ibland när jag får frågan ”vad var ni gjort idag då?” Blir mitt svar, öööööh…. vi har…. eh…. ja , vi har hängt ? För vad gör man om dagarna med en bebis, jo man hänger, 24/7 ( nästan) det är underbart men också påfrestande men självklart mest underbart ❤ Vissa dagar hittar man på roliga saker och vissa dagar är det 100 % mys!

Så! För att sammanfatta de senaste 3!!!!! veckorna så har jag varit hos frisören, jobbat som kontrollant på två danstävlingar, inte följt mitt träningsschema, dansat, köpt lägenhet!!!, besökt Västerås både en och två gånger, hängt med syrran och hennes kids, träffat pappa, ätit påskgodis, skrattat med Robin, självklart hängt med Paxton och gjort våra små ”mammledighetshäng”, haft dansklasser, påsklovsdansläger, sovit på dansskolan (eller ja…. knappt sovit på grund av vakna kids haha), varit på seminarium med företagarna, delat ut påskägg till vår personal, ätit mer godis, träffat två Åsor, hittat en djurpark, promenerat i både värme och snöstorm, mixat musik,dansat lite till…. och säkert nåt annat kul som jag glömmer…. kommer ju knappt ihåg vad jag gjorde igår haha! ?

Tror det blir en uppstrukturering deluxe från och med nu. Jag är ju expert på att planera med listor och har en massa knasiga idéer (tänk om jag skulle genomfört alla mina tokiga idéer…. då skulle jag ha ett helt galet imperium ?) Men det här att bocka av och utföra allt skulle jag nog behöva gå en kurs i!! Någon som har tips så hit me! ;) Massa som händer framöver så nu jäklar våren nu kör vi!

IMG_0204
Tack för grym färgning bästa Maria på Oldenstedt & Co!
IMG_0219
Priserna på en av danstävlingarna jag var kontrollant på i veckan! Vem vill inte vinna en sån här :)
IMG_0241
Påskgodis!!
IMG_0308
På väg till bästa jobbet på Edge!
IMG_0338
Vi har grym personal på Edge och självklart ska de ha påskpresent!
IMG_0342
Seminarium med Företagarna och Frida Boisen! Grymt bra :) Mingel och mat först.
IMG_0363
På Ikea i Västerås för att hälsa på min bästa vän och gamla danspartner Åsa!
IMG_0368
Paxton blev superglad att träffa sin BFF Åsa på Ikea! :D
IMG_0385
Han kommer bli en smart rackare den här Paxton! Hänger på bibblan i Hornstull redan ;)
IMG_0431
Glada, tokiga, svettiga gänget på danslägret på påsklovet!
IMG_0475
Puss på er från kossorna! Vi hittade en 4H gård på en av våra promenader vid vinterviken :)
IMG_0488
Fikatajm!
IMG_0511
Morgon sol hemma hos pappa i Västerås <3
IMG_0522
Lunch på Kajens fik i Västerås
IMG_0536
Födelsedagsfirande för bästa Åsa Nordquist!
IMG_0579
Alltså det här aprilvädret!!! Nyss var det sol och nu är det snöstorm :P

IMG_0544 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *