Specialuppdrag!!

På väg mot dagens specialuppdrag och är så laddad ?

Idag ska jag få äran att hjälpa ett brudpar som vill toka till sin brudvals lite ? Jag är extra glad och tacksam då de hört så gott om mig och verkligen ville att just lilla jag skulle hjälpa dem! ❤

De vill göra något roligt, tokigt, busigt istället för en traditionell bröllopsdans och självklart ska vi fixa det! 3 låtar ville de ha och efter att jag fått lite låtförslag av dem så valde jag de 3 som jag tyckte passade bäst, knepade och knåpade och mixade ihop dem och så satte jag igång att koreografera! Vilka låtar de valt måste jag ju tyvärr hålla hemligt men kan säga att det blir både vackert, tokigt, lite gammalt, lite nytt och så lite sexy ?

För att jag skulle testa så koreografin funkade så drog jag in stackars Robin i det här också! ? Idag när han kom hem från jobbet vid lunch så rev jag åt mig honom och sa att ”jag måste testa en sak på dig” och så testade vi ”pardansen” jag koreografeat!

Vår konversation under dansen:

”Ska jag hålla så här eller så där? Hm.. Om du ska böja ner mig hur blir det här då? (Paus….)Funkar det om jag snurrar så här? Vilken arm? Alltså hur gör man? ? Här blir det ett lyft och så lägger han handen på hennes kind och sen gör du så här och jag så här (förvirrad blick…) nej men va sjutton DU är ju killen!! ? DU ska hitåt och JAG snurrar ut!!”

Hahahaha alltså jag skrattade så jag fick kramp i magen. ? Vi spårade ur totalt!

Vi började bugga mitt i allt, snurrade hit och dit i köket och vardagsrummet, skrattade, snubblade och fuldansade, lilla Paxton tittade storögt på oss samtidigt som han klinkade på sitt leksakspiano och tycktes kompa oss alldeles i otakt. Vilken syn! ?Han undrar nog om han kan få reklamera sina föräldrar…  ? Men grymt kul hade vi! ❤

Den ”riktiga” koreografin funkade tillslut perfekt och nu ska jag snart lära ut den till brudparet! Wish me luck! ?

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *