Powerwalk,powernap,powerträningsvärk och så powerbus!

Vad kul jag hade på jobbet igår! Igen! Specialuppdraget gick kalas och vi har bokat in 3 tillfällen till för mer koreogarfi och rep! Men nu sitter första låten med lyft och allt ???Yeeey!

Under kvällen repades det för tävlingen som är imorgon i både disco och hiphop och det ska bli så spännande! Många duktiga kids som ska ge sig ut på tävlingsgolvet! Innan jag släppte iväg dem frågade jag mina små hiphopare ”vad är det allra viktigaste på tävlingen på lördag?” Deras svar i kör gjorde så fröken Åsa fick gåshud ”Att vi har kuuuuuuuul!!!” YES!! Sa jag och tänkte att budskapet gått fram och det är så härligt med all denna glädje och kärlek som dansen ger! Både till varandra men också till sig själv i form av stärkt självkänsla!! Riktigt coola kids fulla av glöd får vi se imorgon!!

Idag vaknade P klockan 05… eftersom jag jobbade sent så somnade jag ännu senare och timmarna jag fick sova går att räkna på en hand ? Efter både vår och Paxtons frukost for Robin till work och jag och P tog vår dagliga Powerwalk ☀️ Ut i morgonsolen! Härligt! Paxton slocknade direkt och jag lyssnade på en dokumentär om Håkan Lantz, please ge mig lite av den mannens driv och IQ!! ???

Eftersom jag kört powerträning på dansklasserna så har jag powerträningsvärken from hell ( värre idag än igår….) så det vore faktiskt synd att kalla dagens powerwalk för något annat än bara walk ? Speciellt när jag blev omkörd av 2 hurtiga damer med stavar i den ringa åldern av tjaaaa…. 75 kanske?? ?

Resterande dag har jag kört powerbusrace! Man får ju inte roligare än man gör sig eller hur! Tänk er en 160 säng, obäddad med en tokpigg bebis  i, runt sängen kryper en 36-årig mamma runt på knä/huk ( kom ihåg min träningsvärk!!) med täcke över huvudet och dyker upp på olika sidor av sängen och säger TITTUUUUUUT!

Ah vad gör man inte för att få höra kiknande bebisskratt! ??

Vi blev så slut både jag och P så vi firade att det är fredag med en gemensam powernap! Det var länge sen jag tog en sån…. sover man precis lagom länge är de fantastiska, sover man för länge är dagen förstörd…..Men min powernap blev kort, P sover fortfarande sött!

Trevlig fredag!❤

IMG_0611
IMG_0627

1 Comment

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *