Dans med 25 Zlatan!

Imorse vaknade jag och kände mig bakis! Det är ju stört omöjligt då jag inte druckit alkohol på jag vet inte hur länge…. men huvudet värkte och kroppen var tung. Sviter från gårdagen som blev en lååååång dag! Allt blev lite rubbat (både mat och sömn) så inte så konstigt att kroppen sa ifrån. Jag åt lunch kl 11.30 och middag kl 14…… ?Men så blir det ibland i min värld!

Paxton vaknade extra extra tidigt, vägrade somna om, vid lunch kom Robin hem, vi hade skiftbyte i bregottfabriken, jag iväg till Uppsala direkt! Ladda och fixa inför företagsgig!

Inbokat: kickoff med ett företag med ca 30 personer som vill dansa hiphop! Yeeeey! Så kul! In genom dörren klev dem, lite nervösa och förväntansfulla, tjejer och killar i blandade åldrar redo för sin aktivitet! Välkomna!

De klädde på sig sina medhavda gula Zlatantröjor och så stegade de in i danssalen. Jag presenterade mig och musiken satte igång och sen körde vi gärnet! ?Vilket gäng! Vid såna här gig är det alltid så kul att se personernas engagemang och vilja att lära sig. ALLA var med, ALLA var fokuserade, ALLA hängde med och ALLA hade såååå kul! Gung i knäna, armar och ben synkroniserades och vi dansade t.o.m en par-del där de skulle få till lite kluriga steg åt olika håll och dansa förbi varandra, dansa framför och bakom och samarbeta ordentligt ???De satte allt och var grymt duktiga!

Svettiga och glada avslutade vi med att filma (för att ha till utpressningsmaterial mot varandra sa de haha) ? De kom fram och tackade och log glatt när de gick ut genom dörren! Då känner jag att jag har lyckats, det blir som ett kvitto på en lyckad klass när folk lämnar med ett leende på läpparna??? Inte trodde de imorse när de vaknade att de skulle stå och dansa hiphop tillsammans med kollegorna några timmar senare ?Hehe, men det gjorde de och de gjorde det jäkligt bra!!

Sen fortsatte kvällen för min del med mera dans som vanligt på torsdagarna! Disco, tävlingsgrupp i hiphop, mera tävlingsgrupp i disco, en hiphop RnB klass och avslutningsvis en gruppdisco som laddar inför SM i maj!

Jag älskar verkligen mitt jobb! Kontrasten mellan helt nybörjare första lektionen på dagen och sen avsluta med elitdansare är helt galet kul! Båda klasserna ger mig så mycket men på så olika vis. Glädje, vilja, gemenskap och driv!

När jag satt på tåget hem så tänkte jag på de 25 Zlatan som jag fick äran att dansa med idag. Hoppas de är nöjda med sig själva och sin dansinsats, kanske dansar de loss tillsammmans nu på kick-offen, kanske vill någon ta en danskurs, kanske någon bjuder upp sig partner imorgon bitti till frukost, kanske visar de sina barn vad de lärt sig, kanske övar de på stegen när de står i lunchkön, kanske skrattar de gott tillsammans över dagens aktivitet! Hur som helst så hoppas jag att de hade lika kul som jag!

Och jag undrar vad Zlatan hade sagt om han sett oss! ?

IMG_0819

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *