Dansade loss i Kalmar!

Vilken helg! Den startade med grillning och avslutades med en febrig Paxton och två trötta föräldrar ?

Med Premiärgrillning i solen firade vi in helgen jag, Paxton, Fia och hennes vovve Sture. Jag och Fia bubblade om allt mellan himmel och jord, tog ett glas rosé, Sture jagade solkatter och busade runt och Paxton skrattade åt Sture hela kvällen! Underbart ?

På lördagen var det dags för familjen Ingelög att köra mot Kalmar i sann roadtripanda! Fika med mackor och bullar nedpackat, färdgodis och så en rejäl familjepackning ? ( å ja jag hade mest med mig som vanligt…..) Men allt detta är obligatoriskt för en roadtrip! I Kalmar väntade våra fina vänner Sabina och Carl med deras söta lilla Ester ?

På mitt schema stod det jobb! På Robins och Paxtons schema stod det hääääng med Carl och Ester.

Jag hade en såååå rolig men annorlunda Valborg! (Inge party i någon stadspark här inte ?) Jag var inbjuden av Dansinstitutet i Kalmar för workshop i hiphop med grymma dansare ? Fantastiskt! Mellan 11-17.30 dansade jag loss med hiphopklass, feminine vibe, tävlingsträning och flera privatlektioner! Vi hade så kul och de var så nöjda! Vi kämpade, dansade, svettades och skrattade hela dagen lång! Ute sken solen men även inne i danssalen var det fullt av solstrålar! Ska bli spännande att se alla duktiga elever på tävlingsgolvet framöver ??

På måndagen vad det dags för deras klubbmästerskap och jag var domare. Också jättespännande men extra nervöst när jag var den enda domaren!! Haha man är ju van att vara 3 st domare på vanliga tävlingar men nu var det bara lilla jag! ? Jag fick också äran att utse ”årets talang” och ”årets utstrålning”! Superkul! Stort tack till er alla som var med på workshopen och tack till Dansinstitutet i Kalmar som gav mig förtroendet att komma och undervisa era duktiga elever! ?

Även om det var lite jobb på agendan så hade vi självklart tid för lite stadshäng, fika, luncha i solen, grilla och en massa bebis och barnmys! Och så några skrattanfall på det! Underbara Sabina jag önskar att vi bodde närmare varandra så vi kunde ses mer! ❤

I måndagsnatt kom vi hem lagom slitna efter sena kvällar, lite sömnlösa nätter och lång bilresa och så var det vardag igen. Lite halvt dagblind blev man ju och jag trodde hela dagen igår att det var måndag ? Det hela blev ju inte bättre av att stackars Paxton fick feber och knappt sov ? Vår lilla prins!! ❤

Men men det här med noll sömn och att vara dödstrött, hahahaha, inte läge nu ? Det är slutspurt på Edge, vårshow inom kort och snart Disco SM, så bara att kavla upp ärmarna och köra! ???

IMG_0866
Tack för en rolig helg Dansunstitutet i Kalmar! ????
IMG_0879
Paxtons första glajjer ?
IMG_0880
Promenad i solen vid Kalmar slott
IMG_0899
In action på en av danslektionerna! ?
IMG_0838
Premiärgrillning i fredags! Muuuums!
IMG_0845
Hej kompis! ❤
IMG_8666
Världens bästa finaste Sabina!

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *