Gratis kaffe till alla småbarnsföräldrar?

Om jag vore statsminister skulle jag införa gratis kaffe till alla småbarnsföräldrar!! Vore inte det nice? ? Eller någon slags rabatt på kaffe? Eller varför inte kaffedelivery till dörren? En extra stark latte som står utanför dörren när man vaknar! ??? Vad säger du Stefan Löfven? Något att införa? Med tanke på att ”en vanlig svensk” ( hur man nu är en vanlig svensk) konsumerar 9 kg kaffe på ett år och i genomsnitt dricker 3,2 koppar kaffe per dag så tror jag fler än jag skulle blir glada åt detta :) Tänk vad alla skulle bli pigga och glada och jobba på ännu bättre än vad vi redan gör! :P Du och övriga ministrar kanske också behöver en kaffedelivery en jobbig måndagsmorgon!

Det här med att sova en hel natt är ett minne blott och något man inte heller känner till är det här med sovmorgon ? Sedan vår spanienresa i dec/jan har Paxton sovit oförskämt bra hela nätterna. Jag vågade knappt säga det högt för då skulle han väl sluta med det bara för jag pratat om det tänkte jag…. men närå han höll i det! Somnade vid 19-19.30 och sussade sött till 06 tiden! Underbart! Vilken fantastisk unge vi haaaar!

Men nu, nu har det vänt! Vår lille Paxton har blivit Skalman med en välinställd mat-och sovklocka. Klockan 05.19 vaknar han varje morgon och tar minsann ingen hänsyn till att det är lördag eller söndag ? Man vande sig och sa ”ja ja, han sover ju i alla fall hela natten, helt ok att gå upp tidigt då”

Ahaaaaa tänkte Paxton….de sa något om att jag sov hela natten, det måste jag ändra på…. ?tror minsann jag är lite hungrig på natten också nuförtiden!!

Såååå, Nu helt plötsligt vaknar han och är hungrig missinassen, äter och somnar om sött. Nu måste han ju va mätt ett tag tänker man och ser en liten liten liten sovmorgon framför sig när man stapplar tillbaka till sängen….. nä…. klockan 05.19, pling, Paxton slår upp ögonen och är pigg som en mört! ? Man får passa sig vad man säger här hemma tror jag… kanske dags för tvärtomspråket ?

Men men, det är svårt att stå emot de där underbara ögonen och sockersöta leendet man från när man yrvaket tittar ner mot fotändan och ner i spjälsängen! ❤️ Jag kan koka hur många kannor kaffe som helst bara jag får hänga med P! Och vad gör det om jag går runt som en zombie med påsar under ögonen, det finns ju solglasögon och kaffe eller hur? ?☕️

IMG_0713
Goooood morgon mamma! ❤️
IMG_0959
Den rosa kaffekokaren går varm här hemma! ???
IMG_0962
Kaffe och mixa musik till vårshowen!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *