Helgens bravader- showtime!

I onsdags och torsdags förra veckan repades det för fullt på Edge! Ena dagen alla kids och den andra de vuxna! Alltid lika kul att se vad alla lärt sig under terminen och ladda för show. ? Eftersom Robin åkt på jobbresa till Nice så fick Paxton följa med mamma till jobbet och det gick ju hur bra som helst! Han charmade alla elever och spanade in alla grymma dansare! ?

I fredags fick vi finbesök av Paxtons BFF och min också för den delen, min gamla parkompis Åsa! Underbart! Skratt, sol, promme, pizza och massa snack! Vi somnade ovaggade efter en intensiv dag och lördagen bar det av till Västerås för att hänga med moster och morfar! Paxtons eminenta barnvakter på söndagen ❤️

Ja för igår var det då alltså dags. Dags för showtime! Denna dag när allt ska stämma. Allt man jobbat med i en hel termin är över på några futtiga timmar!

Att ha avslutningsshow är verkligen fantastiskt! Det är höjdpunkten på hela terminen och alla elever är så sjukt duktiga, goa, snälla, gulliga och fina med varandra! Stämningen är på topp och publiken jublar! ? 2 shower bjuder vi på varje termin och alla klasser är med. Från 2 åringarna ända upp till 30+klassen och tävlingsdansare! Underbart!

Man koreograferar, planerar, mixar musik, skriver manus, shoppar rekvisita, skriver den ena listan efter den andra, handlar grejer till barnrummet så kidsen ska kunna underhålla sig bakom scen mm mm mm! Det är så mycket planering bakom en dansshow och så är den över på några timmar! Poff säger det bara! Man tackar personalen, publiken jublar en sista gång, scenen töms och lamporna tänds….. ut med publik och in med ny! Show 2! Samma sak där, dansnumren avlöser varandra, man hjälper dansare in på scenen , på och av med kläder samtidigt som vi också ska in och vara ”mellansnack”! Helt plötsligt har 2 timmar till runnit iväg, allt är klart, tomt i salongen och där, där går luften ur en! ?Tomt i huvudet! Man kan inte tänka klart, allt snurrar runt, det ekar typ i huvudet och man undrar va f-N hände?? ?

Till ALLA elever, all vår personal, alla som deltog på showerna i helgen vill jag säga TACK! Tack som f-N för att ni är ni och gör så att jag fullkomligt älskar att gå till jobbet varje dag! Ni sprider sån glädje och energi till både mig och alla i er närhet, ni är fantastiska individer som kommer gå hur långt som helst för ni är stjärnor hela bunten! ⭐️⭐️⭐️

❤️

IMG_0975
Lugnet före stormen på Edge ??
IMG_0982
Repetitioner med alla barngrupper på Edge
IMG_0990
Paxton värmer upp golvet till vuxengruppernas rep ?
Repetitionerna är i full gång och Paxton övervakar
Repetitionerna är i full gång och Paxton övervakar
Min outfit på scen i söndags! Jag spelade turisten Gun-Britt från Lund!
Min outfit på scen i söndags! Jag spelade turisten Gun-Britt från Lund!
IMG_1025
Världens bästa Åsa på besök!! ?
IMG_1080
Dotter-pappa bus en måndagsmorgon när man ändå är på besök! ?
Jag och Freddie under showerna i söndags! Säg hej till Gun-Britt och Ralf! ???
Jag och Freddie under showerna i söndags! Säg hej till Gun-Britt och Ralf! ???

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *