Dagen när hjärnan fick vila

Igår var det tisdag, eller hur? Ja det var det ?Eller ja snart var det ju förrgår till och med….

En helt vanlig tisdag men ack så skön den var! Fick mig lite Sovmorgon!!??!, hänga lite med Paxton, åka och hälsa på Robin på work, hem och käka lunch, långpromme med planlöst promenerande, hem och käka lite mer, busa med P igen och mysa. ❤️

Dagen när min lilla hjärna fick vila. Inga måsten och inga möten, inget inplanerat och ingen tid att passa. Bara vara och andas. Solen sken och värmde gött, fåglarna kvittrade och sjöng och jag bara strosade runt ? Hade inte ens musik i lurarna utan det blev fågelkvitter för hela slanten!

Det blev en liten andningspaus från allt som händer nu, allt pusslande med jobb, tider, planering, resor och bebis! Jag och Robin stämde av våra kalendrar för någon vecka sen och många av dagarna är ett ordentligt klurigt pussel men jag tror vi fick ihop alla dagar som behövdes ända fram till mitten av juni ?

Nu är det worktime igen! Idag har jag haft 2 privatlektioner, en i disco och en med mitt specialuppdrag a la ”galenpanna-brudvals”!! Idag var det dags för låt 2 i mixen till bröllopet och de fick fula loss ordentligt ? Önskar jag kunde vara en liten liten fluga på väggen på deras fest och få se allt!!! ? Kommer bli succé!

Resterande tid av kvällen har jag laddat inför SM i Disco med en hel drös av grymma tjejer! Uppvärmning, styrka, stretch och så massa tävlingsträning! De fick heja på varandra, filma sina program och vi spånade på en hejarramsa ??? Idag körde vi solo och duo och imorgon är det gruppernas tur. Jag sitter på tåget hem, lyssnar på chill musik och är så stolt över dansarna och deras träning idag, de kämpade på riktigt bra i 3 timmar! Galet hungrig är jag också och kom på att jag inte ätit någon middag!! ? Det får vi ändra på snabbt! Mat mat mat! Ge mig mat!

Vi den här tiden på dygnet så vet ni tyvärr vad det blir för mat. Jag glider in på den lokala M restaurangen och beställer av den mest ocharmiga snubbe jag träffat. Hans svar på allt jag säger är ”jaha?”

-jag ska köpa med mig….

-jaha?

-eh ja, jag skulle vilja köpa med mig en big Mac o Co!

-jaha? Och dricka till det?

-cola zero!

-jaha?

Säger man så? Är det det nya? Haha har jag missat nåt?! ?? inte så värst charmigt om ni frågar mig. Ah jag käkar ju inte där så ofta så det slog mig också hur jäkla dyrt det är!! Kostade det inte 39kr för ett meal nyss?? ? Nu kostar det 70 spänn och det är inte ens gott !

Avslutar kvällen degandes i soffan med bästa Robin och en massa snack om allt mellan himmel och jord! Lycklig i själen och mätt i magen, ja i alla fall mätt en liten stund ?

IMG_1027
Bebismys deluxe ❤️
IMG_1118
Discofeeling i danssalen! Koreograferade för privatlektion! ???⭐️
IMG_1127
Tävlingsträning inför SM och tjejerna hoppade riktigt bra!!! ?????⭐️

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *