Dans är livet!

Hm…. livet alltså! Det trillar över en, det rullar på, minutrarna blir timmar som blir dagar som helt plötsligt blir veckor….

Sen står man där med påsarna under ögonen och undrar var tiden tog vägen! Kommer ihåg att mamma och pappa alltid sa ”tiden går så fort” och ”tyckte det var måndag nyss”! Jag fattade aldrig det där då, men nu, nu känner jag likadant, är det åldern kanske?? Haha!

Jag hade en rejäl ”discobaksmälla” från disco-SM när jag jobbade i dagarna 3 som kontrollant! Riktigt kul jobb men när tjejen som lever och andas i träningskläder och sneakers ska svassa runt i klänning, kjol, toppar och klackskor på scen, stå i 8-9 timmar, gå upp och ner i trappor och samtidigt inte slå ihjäl sig så kan jag lova att fötterna hennes INTE mådde Tipptopp! ?Men men ska man va fin får man lida pin var det ju någon som sa! 2 nätter på hotell, lite sponsorprylar, goda middagar, lite gott vin, en jädra massa skratt med bästa Sabina och en rejäl dos med familjemys gjorde att mina onda fötter glömdes bort ?

Det var fantastiskt att se alla duktiga dansare på tävlingsgolvet! Vilka atleter! ?? Jag älskar verkligen mitt jobb och när jag är på tävlingar blir jag ännu mer taggad!! Jag får idéer till nya koreografier, blir peppad på att träna och vill bara hem och dansa loss direkt! ?

Igår var jag på jobbet och hade extra träningar inför kommande discotävling som vi ska arrangera den 17/6! På plats var också grymma Andreas som ska få åka till Polen och representera Sverige på hiphop EM! Han blev uttagen till den svenska truppen och det är första gången han tävlar internationellt! Så grym är han! ???⭐️

Det är en ära att få coacha tävlingsdansare och jag mår så bra av det! Att se dem kämpa, svettas, träna, jobba och sedan utvecklas, klättra mot toppen och nå mål efter mål! Underbart! ? Glädjen när de lyckas sätta ett nytt svårt steg, få kliva upp på pallen eller nå sina mål är den bästa betalningen! ?

När jag lämnade danssalen så gjorde jag det med ett leende…. igen! Jag såg visserligen riktigt sliten ut ?haha men det har varit såååå mycket nu. På alla plan…. Full fart överallt och det gillar jag! ? Men då är det extra bra att man får sån energi i danssalen! ⭐️ Jag har verkligen det bästa jobbet! Jag är helt klart på rätt plats! Vilken härlig känsla!

Dans är livet! ❤️

IMG_1361
Discogrupperna på SM!
Aj aj mina stackars fötter varje kväll på SM! Haha!
Aj aj mina stackars fötter varje kväll på SM! Haha!
IMG_1376
Försökte sno med mig en SM buckla men icke…. ? Borde fått en för bästa uthållighet i vrister och vader efter klackskorna!!
IMG_1347
Några av mina glada tjejer på Disco SM!
IMG_1332
2 av mina 6 outfits under SM-helgen!
IMG_1335
Middag med domarna och arrangörerna! Mums mums! Här med Diana ?
IMG_1336
Dermot Clemenger arrangerade årets SM! Tack för trevliga dagar Dermot! ? Kul att träffa internationella domare också, här i mitten är Svetlana från Ryssland. Gissa vilken dans hon är grym på förutom disco…. popping!!! Så coool!
IMG_1501
Grymt dansat idag Andreas! Så stolt över dig! ???⭐️

IMG_1495

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *