Spellistor till tävling-check!

Nu har jag suttit på samma stol i exakt 4 timmar! Min rumpa är platt som en pannkaka och jag behöver kisa med ena ögat för att kunna se över huvud taget. Solen sken när jag satte mig här och Tvn var på ute i vardagsrummet. Nu är det kolsvart både ute och inne och tvn har varit så duktig och stängt av sig själv :) Lägenheten är öde och magen kurrar. Jag är hungrig, trött och har inte ens börjat packa än…. och väskan står i källaren. Imorgon bitti går tåget till Uppsala klockan 08.41. Dansläger hela dagen, sen förbereda för kalas och sen bygga danstävling. Lördag DJ:a på tävling hela dagen! Hem kommer jag först lördag natt.

Nu låter det ju som att jag klagar men Nej nej nej det är kul…. Det är kul… det ÄR kul ;)

Jag har ju det bästa jobbet man kan ha, det säger jag ju alltid och nu är inget undantag. Lyssna på musik och dansa är ju bästa livet! Fast just nu vore det nice att få tillbaka känseln i baken och lite mat i magen ;)

Ah! Det fixar vi nu! Hoppa upp från pinnstolen, in med huvudet i kylskåpet och sen sova!

Det är ju lika bra att sova medan det är mörkt så kan jag gå upp med solen om någon timme och fixa det sista! :)

Over and out!

IMG_1747

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *