Vilken dag!!

När klockan ringde imorse trodde jag det var något i en dröm…. har inte hört alarmet på hela sommaren så fattade inte riktigt vad som hände ? Men upp kom jag, smög runt för att inte väcka grabbarna och så iväg mot tåget.

Mellan klockan 09-20.30 har jag varit i en danssal! Vet inte ens vad det har varit för väder ute idag…. har sett lite solstrimmor skina in genom fönstren men det har varit fullt fokus på annat kan man säga ?

Jag började dagen med att träna för min egen skull! Ett styrkepass med lite fys ?? Hopprep till uppvärmning, sen styrka för hela baksidan och så ett ordentligt stretchpass på det! Så gött! Tänk om man kunde starta varje morgon/förmiddag så här…. hm, nja, mje, njeee eller kanske…. det återstår att se ? Men tanken är god!

Sen Koreograferade jag lite inför mina klasser, är långt ifrån klar men skönt att komma igång. Efter lunch kom några grymma brudar, vi repade, planerade lite klasser, övade, skrattade och bara dansade loss! Skön stämning! Älskar glädjen som dansen ger, alltid leenden och massa energi! ❤️

Jonas och Angelina kom, det coachades lite tävlingsdisco, ännu mera skratt, lite middagspaus, jag bytte danssal och så blev det mer koreograferande tillsammans med Jossan hela kvällen! Huvudet och kroppen kändes mer och mer utmattat och skrattanfallen blev fler och fler ? Som vanligt spårade vi ur vid flera tillfällen under dagen, det är lite så vi är ?

Nu sitter jag på tåget hem och är slut i både kropp och knopp men lycklig över att jag får jobba med det bästa jag vet! ?

Det kommer vara en underbar träningsvärk  jag kommer ha imorgon, benen, ryggen, axlar och armar men säkert mest i magen och kinderna från alla skratt och leenden! Jag bugar och bockar och tackar så hjärtligt för det! ??❤️

IMG_2518
Körde en rejäl stretch imorse, så skönt!
IMG_2519
Hopprep som uppvärmning och så ett styrkepass ??? Måste vara stark så kroppen håller!
IMG_2525
Svettigt värre efter en riktig heldag i danssalen ?
IMG_2533
Tack för idag tjejer! Ni är bäst! ❤️
IMG_2540
Efter många timmar av barndisco, showdanser, hiphop och barndanskoreografier ….. ??
Ett av dagens många skrattanfall! När Jonas och Angelina spårar ur när de försöker komma på en startpose.... Se filmklippet på min instagram!
Ett av dagens många skrattanfall! När Jonas och Angelina spårar ur när de försöker komma på en startpose…. Se filmklippet på min instagram!

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *