Hej Tant Tomat!

Jag skojar inte när jag säger att jag är den mest ofräscha människan på tåget just nu! ?

Efter 11 timmar av dans och träning så är det visserligen ok,men folk på tåget vet ju inte vad jag har sysslat med idag! De ser bara en trött, mosig tant med rufsigt hår och mjukiskläder ? Alla andra är superfrächa med sommarkläder och nylagt smink redo för en utekväll i huvudstaden och här sitter jag….

Ah! Det blir så ibland, man kan ju inte va piff jämt eller hur? ?Bjuder på den!

Idag har jag undervisat på vårt sommarläger! Disco 2 timmar för förmiddagen , jag dog och trodde jag skulle rinna bort efter uppvärmningen men överlevde och efter ett tag glömde jag att jag inte dansat typ på hela sommaren och körde på! Sen tävlingsträning och så styrka på det ? Mums för musklerna!

Då kan man tycka att det räcker för en dag men sen kom en hel drös med grymma ungdomar och barn, vi repade för att dansa på stan kommande helger! Underbara kids! ❤️

Klar nu då? Nä!

Efter 2 timmar rep blev det övning med 2 nya lärare som höll provklasser och jag fick låtsas vara både 2 åring och 7 åring ?Hahahahaha så kul hade vi! Bästa jobbet ?

Det här var alltså startskottet för min ”comeback” efter mammaledigheten! Vilken smygstart det blev för lilla mig!

Nu säger Tant Tomat tack och godnatt och håller tummarna för att jag kommer upp ur sängen imorgon! ?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *