Vilken danshelg!!

Helgen passerade i ett nafs! Tiden flög, svetten lackade, leendena var stora och musiken hög! Det var dans 24/7 ?

Sommarlägret på Edge avslutades och sen på fredag eftermiddag var det dags att inta stora torget i Uppsala för att visa upp våra duktiga elever! Regnet öste ner hela förmiddagen och även efter lunch så vi höll alla tummar och tår för att det skulle sluta så vi skulle kunna dansa på stan! Och vi måste ha lyckats få till en riktig soldans för molnen lättade och vi packade upp högtalare och körde fredagsparty på stan!

Så duktiga tjejer och killar som dansade mitt på torget, jättemycket publik stannade till på sin shoppingrunda eller på väg hem från jobbet och applåderade och hejade! Härligt!

Lördagens dansuppdrag var en inspirationsklass för dansinstruktörer som jobbar med dansconceptet Bliss Dance academy och Be sporty! Superkul att få inspirera dem med lite hiphopmoves och ge pedagogiska tips och råd! Fick hälsa på David Lindgren i dörren och även de gamla Västeråsdansarna Dawid och Mario! Kul att se dem igen! ?

Igår hade vi öppet hus på Edge med prova-på-klasser, fika, ballonger till barnen, ansiktsmålning och tips-promenad ? Fullt ös och lite av startskottet för höstterminen! Salarna fylldes med danssugna kids och ungdomar och nya vänner möttes ??

Idag startar allt med buller och brak och jag är laddad att jobba full tid efter min mammaledighet! ?? 4 kvällar i veckan fullspäckad med klasser, får se om jag överlever ?  Ska bli riktigt roligt även om det känns i hjärtats varje gång jag vinkar hejdå till Paxton och Robin! ❤️

Nej nu ska jag tänka igenom kvällens koreografier en sista gång sen kör vi till klockan 21.45! ???

IMG_2871
Bildbeviset att tant också var med och dansade på stan ?
IMG_2925
Så kul med så mycket folk som kom och dansade på öppet hus-dagen!! ??
IMG_2877
Härligt att träffa gamla kollegorna Martina och Hanna på Be Sporty! ?
IMG_2876
BeSporty-konvent där jag höll inspirationsklass! ????
4-5 åringarna in action! ?
4-5 åringarna in action! ?
IMG_2941
Fullt med folk på prova på! ??????
IMG_2944
Hiphopklass och fullt fokus! ?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *