Skip links

Dans som Personlig Träning

Dans som personlig träning

Det är en lätt ekvation, träning som vi gillar och tycker är rolig är den träningen som blir av!

Gillar du att dansa och vill ha det som träningsform, this is it!

Tänk att kunna kombinera glädjen från dansen med nyttan av styrketräning och bli starkare både i muskler och hjärta samtidigt som lycko-endorfiner sprider sig i kroppen! Vore det inte härligt att få dansa sig svettig och styrketräna i ett och samma träningspass? Och dessutom till sin favoritmusik?

Personlig träning Dance Edition är den personliga träningen som gör det roligare att hoppa i träningskläderna och svettas. Vi växlar mellan danssteg och styrkeövningar och allt är skräddarsytt just för dig. Träningen är till och med anpassad till dina egenvalda favoritlåtar, kan det bli mer personligt än så.

HUR
Efter vår konsultation kommer du få en film med ditt personliga träningsprogram skickad till dig. 

VAR
Du kan träna till filmen precis var du vill! Kanske i vardagsrummet, på gräsmattan eller i föreningslokalen. Det enda du behöver är din dator/padda och lite svängrum. Bor du i Stockholm eller i närheten kan vi självklart träna tillsammans.

VARFÖR
För att det är så rackarns kul! Och dessutom bevisar studier att fysisk aktivitet gör så vi mår bra i både kropp och själ. Dansflås i kombination med starkare muskler är två nyttigheter i en!

Hör av dig så berättar jag mer.

Jag vill veta mer