Med glädjen i fokus och över 20 år i branschen

Med glädjen i fokus

Förmedlar Åsa sund träning, fartfyllda dansklasser och roliga workshops. Åsa är en glad, energifull person som brinner för att inspirera, peppa och motivera till att leva livet fullt ut. Alla klasser och träningspass skräddarsys efter önskemål på musik, tema och upplägg.

MER OM ÅSA

Uppskattad inspiratör

Åsa är en uppskattad personlig tränare, inspiratör på konvent, dansklasser och gästinstruerar runt om i Sverige.

I dans-bagaget har hon flertalet SM-guld, ett VM-silver och ett NM-brons. Hon var Sveriges representant i danstävlingen Planet Dance samt bronsmedaljör på den Europeiska instruktörstävlingen Rookie of Europe. Åsa har vunnit tävlingen Nike Top Instructor, varit Nike Mastertrainer samt sponsrad av Nike.

Åsa har utbildning inom dans via Balettakademin, Swedish Dance League samt flertalet fristående kurser och utbildningar. Hon är licensierad Personlig tränare och utbildad vid The Academy. Hon jobbar dagligen med pedagogiskt innehåll för dansklasser, undervisning, utbildning och personlig coachning inom dans och träning. Åsa är en av delägarna till Edge Dance Studios.

SÅ HÄR JOBBAR ÅSA

Åsas träningsfilosofi

Det är din kropp, din tid och din hälsa. Känslan att längta efter att få träna är fantastisk, för att inte tala om känslan efteråt.

Du är unik och därför behöver ditt träningsupplägg också vara det. 

När alla positiva effekter från träningen visar sig kommer du känna dig starkare, piggare, må bättre och träningen blir en del av din livsstil.