Dans coming up!

Idag är det onsdag och det betyder dans och jobb för min del! Underbart! Ska bli kul att dansa loss med eleverna hela kvällen! Kl 16-22 kör vi fullt ös ??

Sitter på tåget mot Uppsala, lite ledsen i ögat för jag har blivit bestulen på ett av mina tågkort tror jag….eller tappat… suck! Jaja tur att det inte var bankkortet??

Telefonen är i alla fall i säkert förvar och det tackar jag extra för! ? Vad gör man utan mobilen? Tyvärr blir man ju helt handlingsförlamad, det är ju sjukt vad beroende man är av den lilla manicken!! Jag måste verkligen lägga ner mitt ”mobilande”. Kollar ju mobilen femtioelvatusen gånger om dagen. Nä skärpning på det får det bli! När jag var liten fick man varningar om ”du kommer få fyrkantiga ögon om du tittar mycket på tv” Haha! Det skulle inte funka som ”hot” idag inte. Men man kanske vaknar så här en vacker dag….så nära fyrkantiga ögon jag kommer just nu ?

IMG_0031

Imorse fick jag sovmorgon! Sen blev dagen inte alls som jag tänkt mig, men vad gör det? ?

Jag har i alla fall planerat alla mina lektioner och ikväll blir det discoklasser, tävlingsgrupper i både disco och hiphop och så engelsk freestyle!

På discoklasserna ska vi repa den första koreografin som precis blivit klar men också göra en liten ny dans och en par :) ska bli kul! Koreograferade för fullt hemma i lägenheten på förmiddagen när P sov sött! ❤ Alltid lika kul och spännande att se resultatet av en par man har koreograferat i sin ensamhet, man har ju bara ”sett den” i huvudet och dansat den solokvist innan man står i danssalen ? Igår lånade jag dock stackars Robin som ”parkompis” haha, stå här, gå dit, kliv med det benet osv var instruktionerna han fick. Stackarn ?? men han var grym! Som vanligt ❤

På tävlingsgrupperna ska jag coacha tävlingsprogram i både hiphop och disco och även ladda inför helgens Rikstävling i disco! Lite fys blir det också såklart! Mohaha! ? Jag vet att de hatar mig när vi kör fys, kondis och styrka men de kommer tacka mig en vacker dag ?

Tänk att det redan är nionde gången på dansen! Sjukt vad fort tiden går när man har roligt, snart är det showtime ???? Bästa jobbet! Nu kör vi hela kvällen lång!

IMG_0149
Så här ser man ut efter att ha dansat disco halva morgonen ?

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *