Sjukstuga

Här hemma har vi sjukstuga! 2 av 3 är däckade och den 3:e kämpar emot än så länge! ???

Jag hatar att vara sjuk! Men jag hatar ännu mer när Paxton är sjuk. Hit me med vilken bacill som helst men låt P vara frisk! ?

Febrig, snorig och hostig är han den lille korven ❤️ Mammas och pappas hjärta blöder när han gråter hysteriskt av trötthet för det är svårt att sova med täppt näsa och slem i halsen! Vi vänder oss ut och in för att han ska må bättre, vi bär runt, fixar och donar, flyttar kuddar, bygger upp hans säng i huvudändan med några stackars böcker så han ska ligga högt med huvudet, vi sover i omgångar, vi sover skavfötters så vi kan trösta på en sekund mittinatten och inatt vaknade jag en gång i halvtimmen för att lyssna på hans andning.  Lille plutt! Håller tummarna att han blir frisk snart. Trots att han är sjuk är han ändå glad som en solstråle då och då och han kämpar på! ??? Världens bästa bebis! ❤️

Mitt i allt det här går alltså JAG och blir sjuk! Haha jag orkar inte, men mycket jobb och lite sömn slår aldrig fel, förkylningen kommer som ett brev på posten! Det är galet hur man kan känna 2-3 dagar innan det bryter ut att det är något knas på ingång, man känner sin kropp så väl.

Så vi hostar och snörvlar om varandra här hemma jag och Paxton och vi är lyckligt lottade att vi har Robin! Världens bästa pappa och pojkvän som servar, nattar, fixar, tröstar och gör allt för oss sjuklingar ❤️ Snällare o underbarare kille finns inte! We Love You to the moon and back!

Den här helgen är det inget speciellt inplanerat och det är ju väldigt lägligt just nu, MEN jag sitter här och snorar och hostar och tror att jag har missat nåt…. Yrar jag? ? ska jag inte vara någonstans? Är det inget som jag missat?? (Jäkla jobbhjärna att alltid vara påslagen!!) Men en lördag utan något i kalendern, det har inte hänt på länge…..och framöver är det fulltecknat och varje dag är typ planerad in i minsta detalj a la Jönssonligan Style. Såååå det kanske är lika bra att luta sig tillbaka, ta en powernap, kurera sig, ta en ingefära-citron-shot och ta det lite lugnt för en gångs skull ? Japp så får det bli! Upp med fötterna på soffbordet, slå på tvn, krypa ner under en filt, och kanske ta en skopa glass ( det ska va bra mot den onda halsen har jag hört ?) Eller det är väl vetenskapligt bevisat att det är bästa medicinen va? Vi säger så och så tar jag en skopa till ?

IMG_0711

1 Comment

  • Hej! Du har säkert fått tipset innan, men för säkerhets skull: snorsug. Räddare i nöden för alla småbarnsföräldrar! Krya på er. Kram Marina

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *