Full koll…. Eller?

Alltså det här vädret!!!! Jag orkar inte! I fredags, 20 grader och sol, jag ligger däckad och orkar knappt sätta mig på en stol utan föredrog liggläge i soffan. Idag när jag mår mycket mycket mycket mycket bättre, vill ut i det fina vädret tänkte jag, solen skiner, går ut och tar med mig soporna, in i miljöstugan och när jag kommer ut….. snöstorm! ? In och upp igen för det här vill vi inte vara ute i varken jag eller Paxton ( även om han ligger nerbäddad i mysvagn….) NÄ då skiner solen igen när vi kommer upp…. ut igen då! Vi hann med en promenad runt sjön i isande vindar och med lite sol på näsan men huuuu huuu huuuu nu håller vi oss inne! ?

Vad det var för väder igår har jag ingen koll på ….. vet knappt var det var för dag haha! Jag vaknade i alla fall galet tidigt som vanligt thanx to Mr Paxton och sen bar det av med tåg mot Uppsala för lite jobb! 2 privatlektioner i disco med uppladdning, fix och coachning inför kommande SM stog på min agenda! Superkul och supergrymma tjejer! Ska bli kul att se dem på SM träningarna om de tagit till sig av feedback och lärt in lite nytt ☺️ I lurarna på tåget upp blev det fredagspodden och till det mumsades det på lyxfrukost hehe!

Snart är det showtime för dansskolans alla elever och jag planerar, fixar, skriver ordningar på shower, mixar musik och 32 tusen andra saker som ska bli klart innan söndag. Gaaaah det är ju mindre än en vecka dit för söndag var det ju tydligen igår…..

Ah det kommer bli så kul att se alla på scen! Rep i veckan och massa annat kul inplanerat så jag håller hårt i telefonen där kalendern är fulltecknad så jag kan hålla reda på var jag ska vara,när och med vem och vilken dans jag ska lära ut till vem, vilka papper jag ska skriva ut, vem jag är, vad jag heter och vad jag håller på med ?

IMG_0932
Lyxfrukost på tåget <3
IMG_0934
Fortfarande lite hängig och trött men skönt att känna att man är på väg tillbaka från förkylningen!! :)
IMG_0940
Showplanering samtidigt som jag spanar in lite tävlingsdansare på deras träning

IMG_0933

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *