Galenveckan! Back to work!

Den här veckan jobbar jag dygnet runt ?

Fullfart med dansläger på dagarna, på kvällarna är det extraträningar inför tävling, privatlektioner, svara på mail, fixa med allt som ska göras inför vår tävling vi arrangerar på lördag mm mm mm mm.

Jag koreograferar danser och gör spellistor till tävlingen, vi har haft visningar på lägenheten och allt som hör till kring det! Ja man kan säga att man har häcken full just nu! Robin gick på pappaledighet i fredags och jag är back in business ? Mamma ledigheten är över och jag startar min comeback med en riktig galenvecka! ?

Eftersom jag åker hemifrån vid 0645 och landar hemma igen runt 20-21 snåret och då ska fortsätta med lite mer jobb så drog Robin och Paxton. Au revoir, hej då! De stack. Inte för alltid ( hoppas jag) utan för några dagar, till farmor och farfar! För den här morsan henne ser man ju inte röken av fram tills på lördagkväll ?

Nu när jag kom hem från jobbet ikväll kom jag hem till en tom lägenhet, klinisk ren (inför visning ?) men tooooooom! Ingen Robin och ingen Paxton! Snyft…. Inte ens en dammtuss att prata med. Tog mig en knäckemacka, Falu rågrut med enbart Bregott (min last här i livet) tänkte hoppa in i duschen men hamnade på balkongen istället!

Här sitter jag nu i den ljusa, varma  sommarnatten med fötterna på bordet. Bara lilla jag och världen nedanför balkongen! Jag tänker sitta här tills det blir mörkt. Då ska jag gå in, äta lite till, ta en riktigt lång dusch och sen sova HELA natten! Jag kommer garanterat vakna lika många gånger som vanligt fastän inte Paxton väcker mig för ”mammaklockan” är välinställd och rubbas inte så lätt ?

Men nu när jag sitter här på balkongen ska jag glömma min galenvecka för en liten stund och bara vara. Vara en liten trött mamma med en fantastisk hemsk träningsvärk överallt som saknar sin son och sin galenpanna till sambo. ❤️ Ska nog blunda lite tror jag……ser i kors nu….behöver sova…

God natt!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *