Lägenheten såld!

Nu är den såld! Min älskade lägenhet! ?

Lite sorg i hjärtat är det….men oj så skoj det ska bli att flytta till nytt! Till VÅR lägenhet! ❤️❤️Mer yta för familjeliv, bus och ännu mer plats att sprida ut grejer på ? Kanske kan jag till och med dansa loss ordentligt utan att slå halvt ihjäl mig på garderober, stolar och leksaker ?

Stockholms färggladaste lite halvgalna 3:a med en minut till t-bana och galleria såldes till…. ett par i 70-års åldern! Så härligt haha! Jag frågade om de skulle spara zebraväggen i vardagsrummet och damen svarade ” jaaaaa jag tror faktiskt det, jag gillar den men den turkosa väggen får försvinna” Haha ja den väggen är lite galen! De gillade den randiga kökstapeten och det lila i sovrummet så det skulle de också behålla! Underbart! Sköna pensionärer som kommer ”ta hand” om min lägenhet ???

Flytten till nya lägenheten ( 500 meter upp i backen) går 1 oktober så liiiiite till får vi njuta av nuvarande lägenheten och vi har gott om tid att planera för lite renovering och styling av nya stället! Vår 4:a där vi ska boa in oss hela familjen! ? Renoveringen av våra balkonger ( utbyggnad och inglasning) kommer vara klar preciiiiiis när vi ska flytta så vi kommer få karamellen och sen rycks den ifrån oss, haha typiskt men men så kan det va.

Med kontrakten i väskan och musik i lurarna drar jag till jobbet för att dansa loss! Eftermiddagen spenderas återigen i danssalen med grymma elever. Frågan är om jag kommer ihåg koreografin jag ska lära ut. Huvudet känns lite urblåst nu när försäljningen är klar…. ah, jag får tänka till på tåget. Medresenärerna får stå ut med att jag flaxar lite med armarna och sprätter lite med benen ? Om inte annat så får de lite underhållning på resan! ????

IMG_1243 IMG_1246 IMG_1250 IMG_1257 IMG_1258

IMG_1252

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *