Ordningen återställd!

Pju! I made it! Överlevde galenveckan ?

Visserligen med 6 timmars sömn fördelat på 2 nätter men nu är det klart! Dansläger-check! Danstävling-check! ??????

Danslägrer gick superbra. Det var full fart med disco, hiphop, feminine vibe, tävlingsträning, lekar, bus och så nyheten disco slow! Vilken succé ? Ska bli en fröjd att undervisa den klassen i höst!

Inför danstävlingar är det alltid en miljon saker att fixa, men det brukar alltid med hjälp av våra grymma funktionärer lösa sig till det allra bästa! Tack till alla som hjälpte till på vår tävling i lördags ❤️ Ni är guld värda!

Jag var DJ hela dagen och rattade musiken och vid min sida hade jag ingen mindre än min gamla danspartner från förr, Linus Westlin! Underbart att få skratta, hänga, fula sig och bara umgås med honom igen! Även fast vi jobbade ? Tänk vad roligt vi hade när vi tävlade ihop för sisådär 100 år sedan…. ah det är en annan historia! ;)

Det gick bra för mina elever på tävlingen, 2 guld, några 4:e platser och några till placeringar i finaler fick vi med oss! Så gött när hård träning ger resultat ??

Lördag kväll fick jag återse mina prinsar!! Ordningen återställd! P hade somnat i bilen från Örebro men vaknade när de kom hem och sen var det full fart fram till midnatt, bus med mamma som han inte sett på flera dagar ❤️

Underbart att vara tillsammans igen alla 3! Eftersom Robin är pappaledig och jag jobbar mycket hemifrån nu med planering inför hösten så kan vi hänga mycket på dagarna! Långa promenader, balkonghäng, lite shopping till midsommar, och så massa lek och bus. Igår bakade vi äppelkaka till Old school hiphopmusik och det var ett riktigt party i köket! Kasslergratäng till middag blev det också till tonerna av gammal skön hiphopmusik! Haha jag älskar oss alltså! Aldrig en tråkig stund ? Men det gäller att göra livet till fest och man får ju inte roligare än man gör sig!!

IMG_1781
Våra pokaler och medaljer till lördags tävlande ??
IMG_1792
Discodansarna in action och min utsikt hela dagen från DJ platsen ?
IMG_1794
Bästa Linus och jag! ?
Lycka att få hänga med de här 2 igen!
Lycka att få hänga med de här 2 igen!
Hiphopmoves, musik och bakning hos familjen Ingelög- Gustafsson!
Hiphopmoves, musik och bakning hos familjen Ingelög- Gustafsson!
IMG_1840
Yo! Äppelkakan är klar!
IMG_1846
Mysbus deluxe!
IMG_1847
??
IMG_1849
Middag för hela veckan nästan, kasslergratäng, mums!

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *