Back to work….eller har jag ens varit ledig…

Nu sitter jag på tåget mot Uppsala! Det känns lite som om jag är på väg tillbaka till jobbet efter semestern, men har jag ens varit ledig?? ? Ja fast nej… allt är lite oklart haha!

Har man en dansskola är man aldrig riktigt ledig ( alla kollegor i dansvärlden där ute ni vet precis vad jag pratar om och självklart ALLA ni som driver eget…. aldrig 100 % ledig)

För min del har jag jobbat hemifrån med bl.a  planering, leta musik, mail mail och åter mail, möten, lite mer mail och sms, mer planering och så självklart koreografera till kommande termins klasser! Vilket är superkul men det tar mer tid än vad man tror att knåpa ihop en sisådär 20-30 danser!! ?

Men som dansare och danslärare har man alltid ”danshjärnan” lite igång, det finns liksom ingen semester från att vi vill röra på oss när vi hör musik, man tänker att ”den här låten kan man koreografera till” så fort man hör en bra låt, man fastnar vid grymma dansklipp och suger i sig inspiration och man testar dansmoves man plötsligt kommer på när ingen ser ? Man är liksom aldrig ledig….men vem vill vara helt ledig från världens bästa jobb ❤️

Idag ska jag i alla fall koreografera lite inför höstens klasser ( skönt att kunna dansa ut ordentligt och inte slå i händer och fötter i garderober och hyllor hemma ?), träffa några av våra lärare och ha lite planering och så fixa lite på dansskolan!

Solen skiner här utanför fönstret och det ser ut att bli en härlig dag! ☀️ Oavsett om jag har ”semester” eller inte så rycker det lite i dansnerverna och jag är laddad för en dag i danssalen! Får se om det resulterar i något användbart eller inte ?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *