Fredagsdans!

Då var det dags igen! Mot Uppsala för lite dans! ? Lurarna på som vanligt, först med en rolig podd men sen tröttnade jag så då blev det musik istället! ?

Fick precis fylla i en enkät om SJ på tåget….stackarna, de har ju inte haft det lätt så de vill väl få in synpunkter från resenärerna. Jag kunde dock inte klaga på denna resa eller mina senaste för de har fungerat bra men man har ju hört om alla inställda tåg, förseningar och kaos. Är det inte snökaos så är det för mycket löv på rälsen eller så är det för varmt eller för blåsigt ? Men mina resor har (peppar peppar) gått riktigt smidigt! ??

Idag står det barndans på schemat! Vi ska repa och öva in de nya koreografierna jag gjort till höstens barndansklasser! Allt är förberett och planerat i minsta detalj, känner mig som Sickan i Jönssonligan ? Men det är viktigt för mig att allt är klart, förberett och noga planerat! ??Jag har alltid en plan! ?

Appropå plan så är det många planer i mitt huvud nu! Haha! De går kors och tvärs runt i hjärnan och det är lite svårt att fokusera…. jag börjar med en sak sen börjar med en annan… Mycket idéer och planer så ska försöka strukturera upp lite så något blir gjort över huvudtaget ?

Så nu på tåget ska jag resten av resan bara titta ut genom fönstret och lyssna på soft musik! Gillar den här remixen av Rita Oras Your song! Den funkar perfekt att ”fredags-dansa-loss” till också! Så upp med volymen så kör vi! ❤️???

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *