Tack för all energi och kärlek!

Att mixa musik mitt inatten kan ju för folk kännas lite osmart eller rent av idiotiskt men i min värld händer det ganska ofta! Så också inatt! ? Efter en lång dag igår på jobbet så behövde jag få en uppvisnings-mix färdig så när jag sladdade in klockan midnatt till mina 2 snarkade grabbar där hemma så var det bara att plocka fram datorn och lurarna och räkna åttor och mixa ????

På grund av detta blev det som ni förstår lite ”sovmorgon” och jag fick äta frukost på tåget. Hade lyckats i all hast trycka ner typ ett halvt kilo kvarg i en matlåda så fick ta paus i ätandet i Märsta….andas…och så ta det sista innan vi rullade in i Uppsala ? På väg till tåget passade jag på att runda gallerian hemma (istället för att gå igenom den till tuben) så jag fick insupa lite extra frisk luft för nån sån fick jag inte på resten av dagen. För idag var det mer dans på schemat och det knorrades rejält under uppvärmningen för det gjorde ont på alla elever lite här och där ( och jag trodde jag skulle fastna i varje rörelse) så här tredje dagen på lägret…. men de är hårdhudade och starka och vi körde full fart hela dagen!

Mitt sista uppdrag för dagen var att styra upp alla dansare till den 20 minuter långa uppvisningen vi ska köra på stora torget i Uppsala 2 helger framöver! Mixen var ju färdigmixad av mig inatt så det vara bara att repa och oj vilket drag det blev! Vilken energi och kärlek dessa kids sprider! ❤️ Var man trött och sliten innan så är det som bortblåst!

Det är så märkligt…. alla frågar hur man orkar? Hur orkar du dansa 5-6 timmar om dagen? Jaa hörrni det är ett mysterium MEN jag ska säga att det skulle aldrig gå utan alla härliga människor jag får äran att dela en dag på jobbet med! Den energi och kärlek man får ❤️ Alla skratt, leenden, kramar, värme och gemenskap! ”Vem kan va ledsen med en ballong ” sa väl Nalle Puh och jag säger ”hur kan jag va trött när man får hänga med glada knasbollar dagarna i ända!” ?

Så tack för all energi och kärlek och tack för att ni gör så det är en fröjd att gå till jobbet varje dag! ❤️

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *